Läkerol Arena

2005-04-17

Lipac - Läkerol ArenaBrynäs IF har funnits i 93 år, har spelat 40 år i högsta serien och har 12 SM Guld. Föreningens historia har skapat ett stort värde för varumärket Brynäs IF. För att ytterligare förädla detta köpte Brynäs genom sitt fastighetsbolag Gavlerinkens Fastighets AB den 23 maj 2005 Gavlerinken av Gävle kommun.

Den nya arenan heter Läkerol Arena och ska stå klar till invigningen av höstens elitserie. Brynäs ser sin Läkerol Arena som Gävles nya landmärke och en plats där man hoppas människor ska mötas och kontakter och möjligheter skapas och modern samarbetspartner var det självklart att välja dem.

Brynäs IF har funnits i 93 år, har spelat 40 år i högsta serien och har 12 SM Guld. Föreningens historia har skapat ett stort värde för varumärket Brynäs IF. För att ytterligare förädla detta köpte Brynäs genom sitt fastighetsbolag Gavlerinkens Fastighets AB den 23 maj 2005 Gavlerinken av Gävle kommun. Den nya arenan heter Läkerol Arena och ska ståklar till invigningen av höstens elitserie.

Brynäs ser sin Läkerol Arena som Gävles nya landmärke och en plats där man hoppas människor ska mötas och kontakter och möjligheter skapas skanska har huvudansvaret för ombyggnaden av arenan.- Det är inte vem som helst som får vara med och göra om vår egen kära ”nationalklenod” Gavlerinken, säger Janne Larsson, marknadschef för Brynäs IF. Men eftersom Lipac i byggbranschen har rykte om sig att vara en effektiv och modern samarbetspartner var det självklart att välja dem.