Lipac - VD

Vi strävar alltid uppåt

Effektivitet och kundnytta i kombination med säkerhets- och miljötänk och gör Lipac till liftuthyraren man alltid kan lita på. I byggbranschen är vi välkända för att vi tänker nytt och att vi har rätt attityd.

Ett framgångsrikt liftuthyrningsföretag måste ha koll på marknaden. Sedan starten 1972 har vi specialiserat oss på liftar och i vår maskinpark hittar du alltid det allra senaste. Vi slår hela tiden nya höjdrekord. Givetvis var vi först i Sverige med att beställa världens högsta bomlift på hela 57 meter. Lägg till smarta lösningar, snabb service och löften du alltid kan lita på – det är Lipac.

Lipac sätter din säkerhet främst

Du som använder liftar i jobbet ska alltid kunna känna dig trygg – oavsett om du är högt upp i luften eller står nere på marken. Lipac erbjuder certifierade liftutbildningar som ger godkänt körkort enligt Liftläroplanen, LLP. Vi utbildar även inom fallskydd, heta arbeten, travers och säkra lyft samt säkra lyft och säker lastkoppling.

Att få andas ren luft på jobbet är en rättighet. Lipac är ensamma i branschen om att bara använda det ultrarena miljöbränslet EcoPar. Det minskar halterna av kväveoxid med 50 % av utsläppen av cancerframkallande ämnen med hela 90 %!

Hög ranking bland liftuthyrningsföretag

Vårt långsiktiga säkerhets- och miljöarbete skapar uppmärksamhet långt utanför Sveriges gränser. Lipac har utsetts till Europas bästa uthyrningsföretag av European Rental Association (ERA) och rankas som ett av de mest innovativa företagen på den europeiska rentalmarknaden.

Lipac har även utnämnts till DI Gasell, ett pris som delas ut av tidningen Dagens Industri till landets mest snabbväxande företag. Mindre än 1 % av Sveriges aktiebolag uppfyller de tuffa kraven för Gasellföretag.

Våra medarbetare

Lipac strävar efter att vara en arbetsplats som speglar samhället med en ökande andel kvinnor och anställda med en mångkulturell bakgrund.

Andelen kvinnor i Lipac uppgår till närmare 30 % av de anställda. Ledningsgruppen består av totalt åtta personer, fem kvinnor och tre män.

Oavsett hur uppdraget ser ut har vi liften som förenklar ditt jobb. Välkommen till oss på Lipac!

Per Hedebark, VD