Lediga tjänster hos Lipac

Gillar du försäljning, transport och service? Bra, för här på Lipac söker vi kontinuerligt efter fler drivna, självgående personer som vill arbeta med på någon av våra uthyrningsdepåer i Borlänge, Gävle, Linköping, Norrköping eller Stockholm.

Vi erbjuder dig ett fritt arbete med stort utrymme för att ta egna initiativ i en av Sveriges viktigaste tillväxtbranscher. På Lipac finns det alltid plats för dig som är nyfiken och beredd att jobba hårt.

Lipac strävar alltid efter att vara en könsneutral arbetsplats där alla – oavsett kön, etnicitet, religion eller ålder – har möjlighet att växa och utvecklas. Vi jobbar aktivt för att främja attityder och värderingar som leder till likabehandling, respekt och öppenhet.

Vill du jobba på Lipac? Kontakta oss så får du veta mer!

Känner du dig redo att ge dig in i en tuff men kul bransch med nya utmaningar och stora möjligheter? Kanske har du redan jobbat några år men funderar på att byta arbetsplats. Skicka ett mejl eller slå en signal. Självklart behandlar vi all information konfidentiellt. Här kan du kontakta oss!

 

Driftansvarig SYD

2019-09-05

Som Driftansvarig på Lipac Liftar hanterar du inkommande beställningar av liftar och övriga maskiner. Du kommer att bistå våra kunder…
Läs mer

Innesäljare till Stockholm

2019-09-05

Nu söker vi en driven och positiv innesäljare till vårt kontor i Stockholm (Bromma). Vi erbjuder ett omväxlande arbete med…
Läs mer