Lipac - Kontakt

Lipac är specialist på liftar

Lipac är Sveriges ledande liftuthyrningsföretag med en komplett maskinpark av liftar. Vi erbjuder även certifierad utbildning för liftar, fallskydd, heta arbeten och säkra lyft med travers för alla som utför arbetsuppgifter på hög höjd.

När du ska utföra jobb på hög höjd krävs liftutrustning du verkligen kan lita på. Vår verksamhet fokuserar på Effektivitet, Kundservice, Säkerhet och Miljö så du kan alltid känna dig trygg när du hyr liftar från oss.

Lipac startades 1972 och vår långa erfarenhet av liftuthyrning har gjort oss till specialister på liftar. Vi har utnämnts till Europas bästa uthyrningsföretag av European Rental Association (ERA) och tidningen International Rental News.

Marknadens mest moderna liftar

I vårt breda sortiment av moderna liftar hittar du alltid exakt rätt lift för varje arbetsuppgift. Våra liftar har den senaste tekniken och de håller högsta kvalitet. Inför varje ny uthyrning är liften rengjord, funktionstestad och servad för att minimera risken för onödiga driftstopp. Därför kan du alltid vara säker på att du får en hyrmaskin som hjälper dig att utföra jobbet snabbt och säkert.

Snabb och trygg leverans av liftar

Lipacs uthyrningsdepåer finns i Borlänge, Gävle, Linköping, Norrköping och Stockholm. Liftarna levereras och returneras med våra egna lastbilar. Våra chaufförer är godkända liftoperatörer och har utbildning på samtliga liftmodeller. Vid leveransen ger de alltid en maskinintroduktion.

Lipac erbjuder certifierad liftutbildning

Lipac är ett av Liftutbildningsrådet auktoriserat utbildningsföretag. Vår certifierade liftutbildning följer Liftläroplanen, LLP, som har utformats enligt den internationella ISO-standarden för Liftutbildning (ISO 18878:2004). LLP är framtagen på initiativ av branschföreningen Swedish Rental Association, tillsammans med Arbetsmiljöverket. Vi utbildar även inom fallskydd, heta arbeten, travers och säkra lyft samt säkra lyft och säker lastkoppling.

Miljöbränslet EcoPar förbättrar arbetsmiljön

Som enda liftuthyrningsföretag i Sverige kör vi våra liftar på EcoPar – marknadens ledande miljöbränsle. EcoPar är ett svenskt, ultrarent drivmedel för dieselmotorer som sänker kväveoxidhalterna med över 50 % och andelen cancerframkallande ämnen och partiklar med hela 90 %. Lipac bytte ut all diesel MK1 mot EcoPar redan 2004.