Hyr dina kranar av oss

Det finns många olika kranar ute på marknaden. Vi kan erbjuda en kran som klarar det mesta och förenklar ditt jobb.

Våra kranar är av modellen MADEA 305. Det är en kran som är dieseldriven men som även kan köras på el när det krävs vilket gör den mycket flexibel i till exempel olika produktionslokaler. Lastindikatorn är standard och anger vikt på last, lyfthöjd, arbetsradie med mera så att du hela tiden har full kontroll över både last och kran.

Kranar som inte lämnar spår efter sig

Istället för svarta gummilarvband är dessa kranar utrustade med vita så kallade no-marking larvband. Det betyder att du kan köra den på ömtåliga golv, affärsgolv och polerade cementgolv utan att lämna märken efter dig.

Den femkantsformade, helautomatiska teleskopbommen har en bekväm automatisk krokinfällning. I toppen på teleskopbommen sitter en fast krok monterad för snäva lyft, till exempel omedelbart under tak eller andra tänkbara hinder. Brytare för hög- och låghastighet vid kranmanövrering och transport samt även justerbar hastighet gör att denna typ av kranar har allt du kan önska dig.

Hyr dina kranar av oss

Om du kommer till någon av våra depåer i Stockholm, Norrköping, Linköping, Gävle och Borlänge kan du själv se ut den eller de kranar du vill hyra. Våra kranar når upp till 12,5 meter och lämpar sig utmärkt för flera sorters uppdrag både inomhus och utomhus.

Är det inte kranar du är ute efter? Då kanske vårt utbud av liftar är något för dig. Ta gärna en titt på vårt övriga utbud av liftar. Vi har garanterat något som passar dig och ditt projekt. Vi har egna lastbilar som levererar och returnerar våra liftar. Chaufförerna är godkända liftoperatörer och utbildade på samtliga liftar och kan självklart ge en maskinintroduktion till dig när liften levereras.

För att få använda liftar måste man ha genomgått en certifierad liftutbildning. Vi kan utbilda dig enligt liftläroplanen (LLP), så att du får den behörighet du behöver. Titta under Utbildningar & Kurser eller hör av dig till oss så hjälper vi dig.

Max. lyfthöjd:

Max. utligg:

Max. lastvikt:

12,52 m 12,16 m 2 930 kg

Max. lastvikt vid max. utligg:

Drift:

Förflyttning:

Transporthöjd:

Transportbredd:

Transportlängd:

Transportvikt:

260 kg

El/EcoPar

Gummiband

1,70 m

1,28 m

4,30 m

4 040 kg