Industriliftar som fixar jobbet

Våra industriliftar tillhör kategorin pelarliftar med bom. De lämpar sig ypperligt för inomhusmiljöer och utomhusjobb med asfalt- eller betongunderlag.

Vi kan erbjuda två olika industriliftar. Båda med självgående förflyttning och goda köregenskaper, så att du på ett säkert sätt kan utföra ditt jobb.

Våra industriliftar

Haulotte Star 10 har, precis som alla våra industriliftar, elektrisk drift och är möjlig att köra på full höjd. Den är utrustad med proportionalstyrning som medför en mjuk och smidig körning. Med en snäv svängradie får du goda köregenskaper i trånga utrymmen. Denna industrilift är utrustad med ökad säkerhet tack vare en tiltsensor och ett tippskydd. Du får dessutom ett förbättrat arbetsområde genom en positiv/negativ artikulerande kranarm. Liftens låga vikt medför en hög mobilitet som gör den lätt att manövrera. Med en ergonomisk och rymlig plattformsdesign är den mycket användarvänlig. Sammanfattningsvis kan man säga att Haulotte Star 10 är en robust och pålitlig industrilift.

I vårt utbud av industriliftar hittar du även ATN PIAF 1100R. Det är en industrilift med vertikal pelare och tillhörande bom. Den elektriska plattformen har ett lågt marktryck, vilket gör det möjligt att arbeta på ömtåliga ytor. Den utmärker sig för sin fullhydrauliska teknik, vilket garanterar en utmärkt tillförlitlighet och gör underhållet enklare. Det sparar både tid och pengar.

Hyr industriliftar av oss

Besök oss gärna på någon av våra depåer i Stockholm, Norrköping, Linköping, Gävle och Borlänge så kan du själv se ut den eller de industriliftar du vill hyra. Vi har industriliftar som når upp till 11 meter och som lämpar sig utmärkt för flera sorters uppdrag inomhus eller på asfalt och betongunderlag.

Är det inte industriliftar du är ute efter utan kanske saxliftar, bomliftar eller någon annan av våra liftar? Ta gärna en titt på vårt övriga utbud. Vi har garanterat något som passar dig och ditt projekt. Vi har egna lastbilar som levererar och returnerar våra liftar. Chaufförerna är godkända liftoperatörer och utbildade på samtliga liftar och kan ge en maskinintroduktion till dig när liften levereras.

För att få använda industriliftar måste man ha genomgått en certifierad liftutbildning. Vi kan utbilda dig enligt liftläroplanen (LLP), så att du får den behörighet du behöver. Titta under Utbildningar & Kurser eller hör av dig till oss så hjälper vi dig.

Max. praktisk arbetshöjd:

Max. plattformshöjd:

Plattformsstorlek:

10,00 m 8,00 m 0,70 x 0,90 m

Max. lyftkraft:

Max. utligg:

Drift:

Förflyttning:

Transporthöjd:

Transportbredd:

Transportlängd:

Transportvikt:

200 kg

3,00 m

Batteri

Självgående

1,99 m

1,00 m

2,62 m

2 760 kg

Max. praktisk arbetshöjd:

Max. plattformshöjd:

Plattformsstorlek:

10,98 m 8,98 m 0,80 x 0,90 m

Max. lyftkraft:

Max. utligg:

Drift:

Förflyttning:

Transporthöjd:

Transportbredd:

Transportlängd:

Transportvikt:

200 kg

3,74 m

Batteri

Självgående

2,14 m

1,03 m

3,05 m

3 200 kg