Liftar för alla tillfällen

Alla våra liftar ger dig förutsättningar att utföra ditt uppdrag på bästa möjliga sätt. Oavsett om du behöver en mindre saxlift eller om du behöver nå svindlande höjder.

För den oinvigde kan det vara svårt att veta vilka liftar hen behöver för att kunna göra sitt jobb på ett säkert och smidigt sätt. Med vår kunskap och kompetens kan vi hjälpa dig att hitta rätt i liftdjungeln.

Att utföra ett jobb på hög höjd kräver utrustning som du kan lita på. Vi på Lipac kan erbjuda dig ett komplett utbud av moderna liftar av hög kvalitet, som gör att du som kund kan känna dig säker på att du får rätt lift för just ditt uppdrag.

Vi har ett stort utbud av liftar

Vilken typ av liftar är du är ute efter? Vi har bomliftar, saxliftar, billiftar, släpvagnsliftar, industriliftar, glasliftar, teleskoplastare och kranar för uthyrning. Ta gärna en titt på vårt totala utbud av liftar. Vi har det du behöver för att lyckas med ditt projekt.

Fundera gärna på vilka krav du har på den eller de liftar du vill hyra. Hur högt vill du nå? Behöver du nå utanför liftens stödben, eller räcker det med att ”ta hissen rakt upp” för att utföra dina arbetsuppgifter? Vi har svaren på dina frågor om liftar. Hos oss kan du hyra liftar för längre eller kortare uppdrag. Kontakta oss så går vi tillsammans igenom dina specifika behov. Med våra förmånliga hyresavtal kommer du garanterat att bli nöjd.

Hyr dina liftar hos oss

Besök någon av våra depåer i Stockholm, Norrköping, Linköping, Gävle och Borlänge och se ut den eller de liftar du vill hyra. Vi har egna lastbilar som levererar och returnerar våra liftar. Chaufförerna är godkända liftoperatörer och utbildade på samtliga liftar och kan vid behov ge en maskinintroduktion till dig när liften levereras.

Du vet väl att man måste vara utbildad för att få använda liftar? Vi kan utbilda dig så att du får den behörighet du behöver. Titta under Utbildningar & Kurser eller hör av dig till oss så hjälper vi dig.