Hyra skylift i Norrköping

När du ska hyra skylift i Norrköping är vi din självklara leverantör och du har alla möjligheter att hitta det du söker.

Att hyra skylift i Norrköping behöver inte vara krångligt. Hos oss får du all den hjälp och information du behöver för att lyckas med ditt uppdrag. Vi har ett brett sortiment moderna liftar av hög kvalitet som gör att du som kund kan hitta exakt rätt lift för varje uppgift. Varje lift är dessutom noggrant genomgången och servad inför varje ny uthyrning, vilket minimerar risken för onödiga driftsstopp. Tyvärr kan även bra utrustning gå sönder. Om så sker reparerar vi eller byter ut liften omgående.

Kontakta oss när du ska hyra skylift i Norrköping

Via vårt centrala bokningsnummer, 0771-429 000, kan du enkelt komma i kontakt med oss i Norrköping, Stockholm, Gävle, Linköping och Borlänge. Om du vill komma i direkt kontakt med oss i Norrköping, kan du ringa 011-18 11 90. Eller varför inte skicka ett mejl till Kontakt Norrköping. Du kan även besöka oss på Fabriksgatan 9.

Att hyra skylift av oss i Norrköping innebär även att du kan få liften levererad. Vi har egna lastbilar som levererar och returnerar våra liftar. Chaufförerna är godkända liftoperatörer samt utbildade på samtliga liftar och kan ge maskinintroduktion till dig när liften levereras.

Hyra skylift i Norrköping med hyrförsäkring

När du ska hyra skylift i Norrköping har du möjlighet att teckna vår hyrförsäkring. Hyrförsäkringen täcker skador som är plötsliga och oförutsedda såsom brand, vattenskador eller liknande i enlighet med gängse försäkringsvillkor. Vad är viktigt för att hyrförsäkringen ska omfatta en uppkommen skada? Ett normalt handhavande och skötsel av den hyrda utrustningen är en grundregel för att en skada ska omfattas av hyrförsäkringen.

Hyra skylift i Norrköping med låg avgift och självrisk

Försäkringspremien när du ska hyra skylift i Norrköping är endast 5% av bruttopriset, exklusive moms, enligt vid var tid gällande bruttoprislista. Självrisken är endast 5 000 kronor exklusive moms per skadetillfälle. Självrisken i hyrförsäkringen ska jämföras med företagsförsäkringar som normalt har ett till två basbelopp i självrisk, cirka 45 000 – 90 000 kronor. Med vår hyrförsäkring kan du minimera den ekonomiska risken vid en skada. Du slipper oroa dig!
När du ska hyra skylift i Norrköping eller köper tjänster av oss ingår ni ett avtal i enlighet med SRAH 03, Allmänna Hyresvillkoren för Rental, antagna av Swedish Rental Association, SRA och Sveriges Byggindustrier, BI (Avtalsvillkoren).