Hyra skylift i Gävle

Vi har ett brett sortiment moderna liftar av hög kvalitet som gör att du som kund kan hitta exakt rätt lift för varje uppgift. Vänd dig till oss när du ska hyra skylift i Gävle.

Via vårt centrala bokningsnummer, 0771-429 000, kan du enkelt komma i kontakt med oss i Gävle, Stockholm, Norrköping, Linköping och Borlänge. Om du vill komma i direkt kontakt med oss i Gävle, kan du ringa 026-18 76 60. Eller varför inte skicka ett mejl till Kontakt Gävle. Du kan även besöka oss på Elektrikergatan 2.

Kontakta oss när du ska hyra skylift i Gävle

Att hyra skylift i Gävle behöver inte vara krångligt. Hos oss får du all den hjälp och information du behöver för att lyckas med ditt uppdrag. När du ska hyra skylift i Gävle är vi din självklara leverantör och du har alla möjligheter att hitta det du söker. Varje lift är dessutom noggrant genomgången och servad inför varje ny uthyrning, vilket minimerar risken för onödiga driftsstopp. Tyvärr kan även bra utrustning gå sönder. Om så sker reparerar vi eller byter ut liften omgående.

Att hyra skylift av oss i Gävle innebär dessutom att du kan få liften levererad. Vi har egna lastbilar som levererar och returnerar våra liftar. Chaufförerna är godkända liftoperatörer samt utbildade på samtliga liftar och kan ge maskinintroduktion till dig när liften levereras.

Hyra skylift i Gävle med hyrförsäkring

När du ska hyra skylift i Gävle har du möjlighet att teckna vår hyrförsäkring. Hyrförsäkringen täcker skador som är plötsliga och oförutsedda såsom brand, vattenskador eller liknande i enlighet med gängse försäkringsvillkor. Vad är viktigt för att hyrförsäkringen ska omfatta en uppkommen skada? Ett normalt handhavande och skötsel av den hyrda utrustningen är en grundregel för att en skada ska omfattas av hyrförsäkringen.

Hyra skylift i Gävle med låg avgift och självrisk

Försäkringspremien när du ska hyra skylift i Gävle är endast 5% av bruttopriset, exklusive moms, enligt vid var tid gällande bruttoprislista. Självrisken är endast 5 000 kronor exklusive moms per skadetillfälle. Självrisken i hyrförsäkringen ska jämföras med företagsförsäkringar som normalt har ett till två basbelopp i självrisk, cirka 45 000 – 90 000 kronor. Med vår hyrförsäkring kan du minimera den ekonomiska risken vid en skada. Du slipper oroa dig!
När du ska hyra skylift i Gävle, eller köper tjänster av oss ingår ni ett avtal i enlighet med SRAH 03, Allmänna Hyresvillkoren för Rental, antagna av Swedish Rental Association, SRA och Sveriges Byggindustrier, BI (Avtalsvillkoren).